Navštíveno 1053x

Kdo první pozná co jsme měli dobrého???
kuwa nějak nejdou vložit fotky :.-((((
zkusím to zítra.Zatím můžete tipovat.
Vítěz vyhraje mé sympatie a obdiv :-)))))))))))))
Zephyr_Killer: v práci?? podle těch mříží si buď v base ...nebo na policejní stanici :-))) JOKE :-))
a poslední nápověda ;-)

woe
máme novou halu.Dřív to býval dvůr a to okno bylo vlastně ven.

18.02.2007, 23:09 |
Zephyr | Upraveno: 2007-02-18 23:10:32
jedl jsem to poprvé a bylo to moc dobrééééééé
no barvu to ma jak drubez tak co ja vim jakyho ptaka si jeste nejdl :) to muze byt od pstrosa pres ja nevim co :)) ale urcite to neni klokan, ten ma maso tmavy :)))

19.02.2007, 06:28 |
LUPO Bejčí koule

19.02.2007, 07:47 |
EFCA vypada to na bejci koule

19.02.2007, 08:29 |
Pekys jako Efca a lupo, vobalovaný bejčí koule. Tohle bych do huby nikdy nevzal už jen kvůli původu toho "masa" :o)
No nemusí to bejt úplně špatný,ale nikdy jsem to nejed.
Původ toho"masa" jak říká Pekys mě zas tolik nedrásá...játra na roštu jsou taky dobrý a to,že je to chemička plná jedů nikdo neřeší...Z tohohle pohledu budou ty orgány ňamka :oD Myslím,že moje finální rozhodnutí by záleželo asi i na čichovém vjemu...malej test bych se asi odvážil... :o) ale jsou tam přece jenom trochu jistý bariéry..
Buď to sou ty bejčí gule, nebo vemeno.... Fuj!! :o)))
tram ta da dááááááááááááááááááááááá
LUPO se stává vítězem :-)))))

19.02.2007, 12:33 |
TUNER Sem věděl od první fotky.....v učení jsem se jich něco nadělal )))
Hezký je jak jsou velký a po osmažení se pěkně scvrknou......
Jinak jak je na poslední foto,nakládají se do mlíka aby se z nich dostal ten závan močoviny... ;-)

19.02.2007, 12:59 |
R.I.S Pamatuju si nedávno jak ste dělali koleno, teď kule. Vždyť vy tam víc jíte než děláte:-)))))))) Jinak nevím raději bych to snědl a až pak se do toho pustil jinak by mě to asi moc nelezlo.
Ty kráso..Ty bejší koule sem měl na jazyku hned když sem to viděl ale říkal sem si že nebudeš takovej koulo žrout:)
ty woe prej neni snih a zephyr se kouloval ;-)

19.02.2007, 14:26 |
TROY ou nechtěl bych mit takhle rozkydnutý koule :DDDDD
Děláte v práci taky něco jinýho, než jenom žerete??? :-)))))))))
bez jídla nejsou výkony ;-))
Jedl jsem to fakt poprvé a při prvním soustu jsem měl takové smíšené pocity :-))
Ale je to strašně dobré.Úplně libovoučké, žádná flaxa, žádné ztuhlé svaly a prej to jde rovnou do "PRUTU" :-)))

22.02.2007, 20:04 |
m1tv du blejt velebnosti...:(((

22.02.2007, 21:53 |
Syrup fuj, bych zvracel. Uz na ty druhy fotce to vypada pekne nechutne... :--////
vole vypadáš jak Al Bunda